CORONA UPDATE

Nieuws / Update

Het gezamelijke maaltijd-afhaal project in de Vredekerk loopt.
We doen dit samen met de Voedselbank, Gemeente Midden-Groningen en Stichting 'Samen aan Tafel'.
Voor de maaltijden kunnen zich nog steeds mensen aanmelden om hier aan deel te nemen.
We breiden het afhalen uit met een Goud weekend-moment (zie bestellen en afhalen).
Ook hebben we komende woensdag een afhaalbare lunch (zie bestellen en afhalen).

Algemeen

• De hier onder vermelde maatregelen gelden in elk geval tot 1 juni 2020. Dit geldt zeker voor de grotere activiteiten en evenementen. Zodra hier verandering in komt laten wij dat middels deze website weten.
  • Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Dit geldt ook voor het afhalen van het menu (stuur in dat geval iemand anders en laat weten wie u stuurt).
  • Blijf ook thuis als iemand anders bij u in huis ziekteverschijnselen heeft.
  • Houdt zo veel mogelijk afstand van elkaar (minimaal anderhalve meter)
  • Voorkom / vermijd groepsvorming en onthoud u van fysieke sociale contacten
  • Alle onze openbare activiteiten zijn afgelast. Wij zijn GEEN openbare ruimte meer.
  • De locatie Vredekerk is nog steeds gesloten. We zijn alleen toegankelijk voor afhalen van maaltijden (volgens afspraak). Lees hier hoe u hier aan kan deelnemen.
  • Met onze deelnemers, die meehelpen met het Afhaalmaaltijden-project, wordt overlegd wie waneer aanwezig is. Alleen de NME/tuinen zijn voor alsnog voor de overige deelnemers, in overleg met de leiding, open.

Voor bezoekers (Afgelastingen)

• Samen aan Tafel (SaT) gaat nog steeds NIET door
  • De eeterie is nog gesloten met uitzondering van de afhaal activiteiten
  • Het vrijdagavond diner gaat NIET door
  • Er zullen GEEN catering activiteiten plaats vinden
  • Geplande lessen en cursussen gaan NIET door
  • De inloop (AC de Drijfveer / Vredekerk) is gesloten
  • Het NME is voor bezoekers GESLOTEN

Voor deelnemers (Openingstijden)

• Horeca & Catering (Vredekerk)
    GESLOTEN met uitzondering van de afhaal activiteiten
  • AC de Drijfveer (Vredekerk)
    GESLOTEN
  • NME
    Maandag/Woensdag/Donderdag
    van 8:30-15:00 uur
  • Kinderboerderij voor voeren, verzorgen en schoonhouden
    Aangepaste tijden in overleg met de leiding
  • Overleg met je leidinggevende of en waneer je nog bij de NME/tuinen terecht kan.

"Gemeente Gods Hoogezand" heeft zijn eigen maatregelen.

Bestellen en Afhalen

#alleensamen

Wij bundelen onze krachten

Maaltijd Afhaal Project

Afhaalbare woensdag lunch
Afhalen volgens afspraak (tussen 11:30-13:30)
- Panini Chew Siew of een panini met kip en gesmolten kaas á €4,50
- Bovenstaande met friet á €5,25
Bestel uw woensdag lunch
vandaag nog
U kan uw bestelling dan woensdag affhalen
Elke vrijdag "Goud weekend"-moment
Afhalen volgens afspraak (tussen 11:30 en 13:30)
- Grootmoeders cake á € 3,75 per stuk
- Loempia á € 4,50 per stuk
- Hapjeschalen (12 hapjes) á € 5,-- per schaal
Bestel uw "Goud weekend"-moment
maandag t/m donderdag (telefonisch tussen 9:00 en 12:00 uur)
of per email (voor vrijdagochtend)
U kan uw bestelling dan vrijdag volgens afspraak afhalen

Afhalen

U ontvangt na het reserveren uw eigen afhaalmoment.

Per bestelling mag maar 1 persoon naar binnen (sluis).

Verzoek is om, voor zover dit mogelijk is, met de pin te betalen.

Vergeet niet uw voucher mee te nemen (klanten voedselbank)

Hier onder vindt u meer informatie over dit gezamelijk project.

Stichting 'Samen aan Tafel', de Voedselbank, WerkPro (Horeca & Catering Hoogezand) en gemeente Midden-Groningen slaan samen de handen ineen tijdens deze Coronacrisis

Inwoners kunnen vanaf 9 april a.s. maaltijden afhalen in de Vredekerk

Veel inwoners van de gemeente Midden-Groningen kunnen niet meer naar wijkcentra of andere gelegenheden waar gekookt wordt. Tevens ligt eenzaamheid op de loer. Daarom is het initiatief ontstaan om ook in deze tijd weer een plek in te richten waar mensen terecht kunnen voor een warme maaltijd tijdens de Corona-crisis en waar een klein aantal deelnemers van WerkPro dit project gaan draaien om zo even zinvol uit huis te kunnen zijn. Samen met de gemeente Midden-Groningen, Werkpro, Samen aan Tafel en de Voedselbank gaat ons Project Horeca-Catering (lokatie Vredekerk) daarom iedere dinsdag en donderdag afhaalmaaltijden verzorgen. Het gaat hierbij dus enkel om afhaalmaaltijden. In de Vredekerk zelf kan NIET worden gegeten. Omdat dit enige voorbereiding vraagt beginnen we hiermee vanaf donderdag 9 april.

Bewoners van de gemeente Midden-Groningen kunnen vanaf die datum een warme maaltijd met toetje bestellen voor € 6,50 per maaltijd.
Dit kan middels een mailtje naar: cateringhoogezand@werkpro.nl (maandag en/of woensdag vóór 12.00 uur).
Of door te bellen met ons op telefoonnummer 0598-326237 (maandag en/of woensdag tussen 12.00-14.00 uur).
U ontvangt van ons dan het tijdstip waarop u de volgende dag de maaltijd(en) kan afhalen (dinsdag en/of donderdag). Hiermee proberen wij een samenloop van mensen te voorkomen.
Geef per keer het volgende aan ons door:
- Uw naam
- Het aantal maaltijden
- Uw telefoonnummer of email adres (om uw afhaaltijdstip door te kunnen geven)

Klanten van de Voedselbank ontvangen een voucher in hun pakket waarmee ze deze maaltijd tegen een gereduceerd tarief kunnen afhalen. De gemeente Midden-Groningen financiert een deel, zodat veel inwoners toch een warme maaltijd kunnen krijgen.
De vaste klanten van 'Samen aan Tafel' kunnen ook één keer per week, tegen de voor hun gebruikelijke kosten, een maaltijd komen afhalen. De andere dag betalen ze het normale tarief per maaltijd.

In verband met de (logisch) strenge eisen van het RIVM en de overheid, is het noodzakelijk om dit goed te gaan organiseren. Per bestelling mag daarom ook maar 1 persoon naar binnen (sluis). Verzoek is daarom ook om, voor zover dit mogelijk is, met de pin te betalen.

v/d Duyn van Maasdamweg 216
9602VT, Hoogezand
0598-326237 (ma t/m do tussen 9.00-12.00 uur)

Contact WerkPro Vredekerk