HELAAS IS ALLEEN AFHALEN NOG MOGELIJK
(NA RESERVEREN)

Vanaf 2 juni op werkdagen
tussen 11:30-14:00 uur

We gaan weer los

Lunchen in onze “Eeterie” is weer bepekt mogelijk
(max. 16 gasten)

Lunchen is (vanaf 2 juni) op werkdagen weer mogelijk.
Hiervoor gelden wel enkele beperkingen. Zo kunnen wij, door onze beperkte ruimte, slechts 16 gasten binnen ontvangen (op ons terras, is met mooi weer, ook nog plaats voor gasten).

Hierdoor is het noodzakelijk om zo veel mogelijk op voorhand te reserveren (zonder reserveren kan u de toegang worden geweigerd als wij geen (veilige) plek meer hebben.

Verder gelden er maatregelen die u als gast in acht dient te nemen als u ons komt bezoeken. Deze maatregelen vindt u onder het kopje: [Maatregelen > Gasten]

Naast het komen lunchen kan u ook uw lunch bestellen en komen afhalen. Ook hier geld dat u deze op voorhand dient te bestellen. U ontvangt dan een tijdstip waarop u uw bestelling kan afhalen. Ook hierbij gelden maatregelen die u onder het kopje : [Maatregelen > Gasten] kan vinden.

Om u het bestellen makkelijker te maken, kan u onze lunchkaart ook online raadplegen. Daarnaast hebben wij soms extra’s die ook online komen te staan (werk in uitvoering) zoals u die voorheen bij ons op het schoolbord vond.