De volgende maatregelen gelden voor onze medewerkers als ze aan het werk zijn:

  • Blijf thuis bij ziekteverschijnselen en meld je op tijd af
  • Kom zo veel mogelijk op het, met je leidinggevende, afgesproken tijdstip
  • Bij binnenkomst eerst handen wassen en waarna de leidinggevende een gezondheidscheck zal doen
  • Voor en na elke pauzes, na ieder toiletbezoek, bij het wisselen van werkzaamheden/werkplek en voor het verlaten van het gebouw ook weer “Goed je handen wassen” (beter te vaak dan niet)
  • In de keuken geldt: ieder ½ uur de werkplek reinigen (let goed op dat de levensmiddelen niet in aanraking komen met reinigingsmiddelen)
  • Zowel binnen als buiten op ons terras geldt de 1,5 meter afstand-regel ook tussen de medewerkers onderling
  • Toiletbezoek is mogelijk, maar er mag maar 1 persoon tegelijk gebruik maken van de toiletten. Bij de ingang naar de toiletten is een ketting. Is deze open dan kan er iemand naar toilet. Deze ketting dan tijdens toiletbezoek achter je dicht doen en graag schoonmaken met de wegwerpdoekjes die erbij liggen.
  • Het Gangetje naast de trap bij spoelkeuken kan niet meer worden gebruikt om naar bet magazijn of huiskamer te gaan. De tussendeur van gangetje is op slot. Deze beide ruimtes zijn alleen maar via de keuken bereikbaar. Als er iemand in de “Eeterie” bij de werkbanken staat te werken en iets nodig heeft uit het magazijn, dan zal zijn collega in de keuken gevraagd worden het te halen. (om zo de 1,5 meter-regel in stand te houden). Mocht hier geen tijd voor zijn dan zelf via de trap naar boven en andere trap naar beneden om te halen wat nodig is.
  • De leidinggevenden zullen alle deelnemers regelmatig (vaker dan normaal) vragen de contactplekken (deurklinken etc) en toiletten schoon te maken. Daarnaast zal er in het toilet ook een schoonmaakmiddel in een spuitfles staan met wegwerp-doekjes, zodat iedereen er desgewenst zelf ook kan schoonmaken. Houd de voorraad hiervan in de gaten en vul zo nodig aan.
  • Na ieder bezoek van een gast in de “Eeterie” zullen de tafel/stoelen, de menukaart en peper- en zoutpotjes schoongemaakt moeten worden door de dienstdoende medewerkers
  • Medewerkers worden erop aangesproken als er iets niet volgens de voorschriften gaat