Beveiligde verbinding

Veilig surfen op de WOC Vredekerk website

Misschien is het u al opgevallen dat er bij het openen van de website nu een slotje staat.
Dit betekend dat u vanaf dat moment onze website bezoekt over een beveiligde verbinding. Als uw computer/laptop/tablet/mobiel schoon is van virussen of hacks, is het hierdoor voor anderen niet mogelijk om 'mee te kijken' met wat u op de website doet. Ook is de informatie die u eventueel met de website deelt, onleesbaar voor anderen.

Op deze manier proberen wij uw privacy beter te waarborgen. Het is echter wel noodzaak dat u er zelf voor zorgt dat eventuele wachtwoorden niet in handen komen van anderen en dat uw computer/laptop/tablet/mobiel up-to-date is qua software en dat u een goede virusscanner heeft geïnstalleerd om virussen en hacks te voorkomen.

Deze beveiligde verbinding geldt alleen voor deze website (https//www.devredekerk.nl). Als u via onze website verbinding maakt met een andere website (via linken, downloads, video's etc.) dan is het mogelijk dat u (tijdelijk) de beveiligde verbinding verlaat. Elke website dient namelijk zelf te voorzien in ondersteuning van een beveiligde verbinding. Wij kunnen dus niet zorgen voor de veilige verbinding van andere websites. Zodra u terug keert naar onze website, zal de beveiligde verbinding weer worden hersteld indien deze was verbroken.

Mocht u problemen ondervinden voor het bezoeken van de website via een beveiligde verbinding, of u komt pagina's op de website tegen die (nog) niet beveiligd lijken te zijn, laat dit dan weten aan de webmaster.