1 juni, de datum waarop er bij de Horeca-projecten weer wat meer mag
Gaan we in Hoogezand proefdraaien op 2e Pinksterdag
We hebben proefkonijnen gezocht, en die waren zomaar gevonden
Bewoners uit de wijk en de jeugdsoos, die voelen zich erg verbonden
Wel minder gasten dan normaal, het moet even wennen
Met veel regels die we nu allemaal horen te kennen
Lunchtijd is dagelijks van 11.30 – 14.15 uur
En men is het gewend, het eten is bij ons niet duur
Wel even reserveren voor een tafel en tijd
We kunnen binnen nu maar 16 gasten kwijt
Maar we hebben het terras ook buiten staan
Waar een aantal gasten heen kunnen gaan
Een grote groep kan bij ons niet samen eten
Dan komen we te dicht bij elkaar moet je weten
Tot maximaal 3 personen en ver uit elkaar
Het is vreemd, maar ja …..zo moet het maar
Bij binnenkomst vragen we eerst hoe het met je gezondheid staat
Ben je verkouden of grieperig? Hebben we liever dat je gaat
Handen desinfecteren met een potje gel en een wegwerp-doek
Is (binnen) een verplichting voor ieder bezoek
Tijdens je bezoek liever niet van de tafel op te staan
Uitzondering is om naar toilet of de kassa te gaan
Hoog in ’t vaandel hebben wij de 1,5 meter
Het is soms best lastig, maar is nu wel even beter
Naar het toilet kan niet allemaal tegelijk
1 voor 1 en verder geen gezeik
Wil je zelf graag even een schoonmaakbeurtje voor het toilet?
Daarvoor hebben wij doekjes en een spuitbus neergezet
En natuurlijk geldt voor iedereen na het plassen……
Heel erg goed je “Handen wassen” !!!!
Wij maken alles grondig en regelmatig schoon
Dat is de laatste weken voor ons al heel gewoon
Let op elkaar is nu de leus
Momenteel hebben we even geen andere keus
We gaan er van uit dat we de komende tijd veel zullen leren
Van “het nieuwe normaal”, wat we vaak en veel moeten gaan evalueren
Het draaiboek is klaar, we hebben het zorgvuldig in elkaar gezet
We kunnen veilig gaan werken volgens de nieuwe wet