Logo klein

Misschien is het al opgevallen, i.v.m. Covid-19 is de website veranderd.

Bij het begin van de Corona-crisis hadden we eerst alleen een digitaal mededelingen bord als tijdelijke website om u op de hoogte te houden. Ondertussen verandert de situatie met de week en zijn ook wij geleidelijk aan weer met (aangepaste) activiteiten begonnen.

Hierdoor volstaat alleen een digitaal mededelingen bord niet meer om u op de juiste manier te informeren. Hierom hebben we, zij het in een andere vorm, weer een website online gezet. Deze bevat eerst de belangrijkste informatie en geleidelijk zal ook oude, nog bruikbare en actuele, inhoud worden overgezet. Dit vergt echter enige tijd.

Gevolg van deze overgang kan zijn dat u snelkoppelingen naar bepaalde pagina’s nog in uw browser hebt staan die nu niet (meer) werken. In die gevallen zal u zoveel mogelijk automatisch naar de hoofdpagina worden verwezen. Verwijder zo nodig deze snelkoppelingen (favorieten) en voeg ze weer toe zodra de betreffende inhoud, met mogelijk een andere link-adres, weer online staan op deze nieuwe website.