Dit is onze tijdelijke website zolang er COVID-19 maatregelen noodzakelijk zijn. Hier vindt u de huidige stand van zaken rondom onze activiteiten en maatregelen in Corona-tijd. Bezoek de website regelmatig voor updates, het laatste nieuws en de actuele afhaalmenu’s.


Actuele afhaal menukaart

 • woensdag 21 juli

  Hachee met rodekool en aardappeltjes
  + toetje

  (Vegetarisch is ook mogelijk)
  Kosten: € 6,50 p.p
  Reserveren verplicht !!!

  Reserveren

  Telefoon : 0598 – 326237

  Dinsdag tussen 9:00 en 12:00 uur

  of

  Email : cateringhoogezand@werkpro.nl

  voor dinsdag 12:00 uur

  Voor gasten van Samen Aan Tafel (SaT) geldt een gereduceerd tarief

Daghap (donderdag en vrijdag)

 • vrijdag 16 juli

  Sate met nasi

  pp €6,50

  Reserveren: donderdag tijdens kantooruren.
  Afhalen: vrijdag tijdens de lunch opening

 • donderdag 15 juli

  Maaltijdsalade met tonijn

  pp € 6,50

  Reserveren: woensdag tijdens kantooruren.
  Afhalen: donderdag tijdens de lunch opening

Het laatste nieuws

 • Gesloten i.v.m. feestdagen
  Lees hier op welke dagen wij in april en mei gesloten zijn
 • Stoppen met de zaterdag lunch
  Wegens het gebrek aan klanten en animo hebben we helaas moeten besluiten om met de lunch op zaterdag te stoppen.Dit betekend dat u niet meer een lunch kan bestellen en afhalen op zaterdag en dat de bezorgdienst van de lunch op zaterdag ook stopt.
 • Kerstsluiting
  Vanaf vrijdag 25 december 2020 t/m 3 januari 2021 zijn wij gesloten.Maandag 4 januari gaan we weer open voor plaatsen van bestellingen. De keuken is vanaf dinsdag 5 januari weer open voor afhalen. Namens ons allen fijne feestdagen toegewenst.
 • Kerstbox 2020
  Misschien kunnen we tijdens de Kerstdagen ook  nog iets voor jullie betekenen. Wil je tijdens de Kerstdagen geen stress?En wil je de horeca steunen?Dan kun je ook bij ons terecht. Wij maken een lekker kerstmenu (zie onder) dat je 24 december kunt afhalen of door ons binnen Hoogezand-Sappemeer kan laten bezorgen Naast dat jij lekker eet, maak je onze deelnemers en ons heel gelukkig. Wij missen de gasten en hectiek enorm. Zeker in deze decembermaand. Dus je bent welkom!!! Met vriendelijke groet,Team WIJKoken
 • Aangepaste lunchkaart
 • Nu ook op zaterdag open
  Wij zijn nu ook op zaterdag geopend!Je kan tussen 11.30 en 14.00 bij ons een lunch afhalen.Dus heb je bijv. zin in een pistolet gezond, Johnny cake of panini chew sieuw? Dat kan. Wel graag even bellen om een tijd af te spreken hoe laat je het kunt afhalen. Telefoon: 0598-326237 Bezorgen kan ook.(Bezorgkosten zijn €2,50 en bij een bestelling vanaf €25,- gratis, alleen binnen Hoogezand-Sappemeer)